HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

CHP'nin eski Genel Başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin Bilecik'e geldi

04.05.2024 21:48
CHP'nin eski Genel Başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin Bilecik'e geldi
CHP'nin eski Genel Başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin Bilecik'e geldi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin Bilecik'e gelerek, partililerle bir araya geldi.

CHP eski Genel Başkanları Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Sosyal Demokrat Halk Partisi eski Genel Başkanı Murat Karayalçın bir takım ziyaretleri için Bilecik'e geldi. Heyet ilk olarak CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir'i makamında ziyaret etti. Çiçeklerle karşılana Öymen, Çetin ve Karayalçın ardından parti binasında partililerle bir araya geldi. İl Başkanı Özdemir, heyete yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, yerel seçimlerde tüm Türkiye'de olduğu gibi Bilecik'te başarı elde ettiklerini söyledi.

CHP eski Genel Başkanları Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Sosyal Demokrat Halk Partisi eski Genel Başkanı Murat Karayalçın ardından Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı'nı makamında ziyaret etti.İHA
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)marmara11.com
Tüm hakları Marmara11 Haberler adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr