HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Bilecik'in en Genç Belediye Başkan Adayı O Programa davet edilmedi

Bilecik Kent Konseyi tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde "Mikrofon Sende" programı düzenlendi.
25.03.2024 15:36
Bilecik'in en Genç Belediye Başkan Adayı O Programa davet edilmedi
Bilecik'in en Genç Belediye Başkan Adayı O Programa davet edilmedi
Bilecik Kent Konseyi tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde "Mikrofon Sende" programı düzenlendi. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ayşenur Çelik'in moderatörlüğünde gerçekleşen program 24 Mart Pazar günü saat 14:00’da gerçekleşti. Programa, birçok siyasi partinin belediye başkan adayları katılım gösterdi.

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Göksel Aydın, DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Kadir Emre, Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Korkman, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Cafer Arslanboğa, Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Devrim Serin ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Selçuk Filoğlu, Bilecikli seçmenlerin karşısına çıktı. Programa; CHP Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’nın katılmaması ise oldukça dikkat çekmişti.
Zafer Partisin'den sert tepki:

Bilecik'in en genç Belediye Başkan adayı konumun'da olan Zafer Partisi Bilecik Belediye başkan adayı Kemal BİGE programa davet edilmediği için sosyal medya hesabın'dan sert tepki gösterdi BİGE yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Bugün gerçekleşmiş olan düzenleyicisi Kent konseyi mikrofon sende programına Bilecik ilinin en genç belediye başkanı adayı olmama rağmen davet edilmedim. Kent konseyini ziyarete giden ve ya gitmeyen tüm siyasiler kendilerine koltuk imkanı bulabilmişlerdir. Üzerimizdeki ambargo yerel ve genel basında artarak devam etmektedir. Şu unutulmasın burada ciddiye alınmayan şahsım değil bu ülkedeki Zafer partisine oy vermiş milyonlarca insandır. Yapılan açıkça saygısızlıktır.
Mustafa Kemal'in askerleri ayağa kalktı, bu ifademi yakın zamanda herkes görecek, mücadele sert ve çetin geçecek...
Kemal BİGE
Zafer Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)marmara11.com
Tüm hakları Marmara11 Haberler adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr