HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

BTP İstanbul adaylarını tanıtıyor

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul il teşkilatı 31 Mart yerel seçimleri için belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Önceki akşam gerçekleşen toplantıda BTP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Nurcan Sabur, "Bizim en önemli düsturumuz; bir, bağımsızlık, iki, Mustafa Kemal Atatürk" dedi
17.01.2024 22:07
BTP İstanbul adaylarını tanıtıyor
BTP İstanbul adaylarını tanıtıyor
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), tüm seçim çevrelerinde belediye başkan adayı göstereceklerini ilan etmişti. Bu çerçevede aday belirleme ve tanıtım toplantıları tüm hızıyla devam ediyor. BTP İstanbul il teşkilatı da önceki gün bu gündemle toplandı.

BTP İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda toplantının gündemiyle alakalı olarak şunlar ifade edildi:

"Bölge başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve belediye başkan adaylarımızla yoğun bir şekilde il divan toplantılarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Yarından itibaren tüm İstanbul adaylarımızı tanıtmaya başlayacağız. Haydi İstanbul iki kutuplu, ya A ya B yönlendirme siyasetinden kurtulup, İstanbul için yepyeni, bambaşka, insanı merkezine koyan, insan hayatı odaklı bir belediyecilik için desteklerinizi bekliyoruz."
"Bizim en önemli düsturumuz: Bağımsızlık ve Mustafa Kemal Atatürk"

Toplantıda konuşma yapan duayen gazeteci Nurcan Sabur, BTP Kadıköy Belediye Başkan Adayı olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Dünyanın en uzun yolculuğu bile bir tek adımla başlar... Bugün yola koyulduk... Vatanımıza, ilçemize hayırlı uğurlu olsun.

Ülkemiz için, memleketimiz için, şehitlerimiz için, kanını bu vatana, bu topraklara dökmüş insanlar için mücadele etmeye geldik.

Biz bir yola çıkıyoruz. Allah'ın izniyle. Bağımsız Türkiye Partisi olarak ben Kadıköy Belediye Başkan Adayıyım.

Sizlerin yardımıyla, sizlerin gayretiyle hepimiz el ele vererek bu bayrağı Kadıköy'ün ortasına boğa heykelinin üzerine dikmek üzere hep beraber yola çıkacağız inşallah.

Bizim en önemli düsturumuz, bir, bağımsızlık, iki, Mustafa Kemal Atatürk.

Atatürk sevgisiyle birlikte yürüyeceğiz, Biz Başkanıma verdiğim söz gibi, Kadıköy'e, Kadıköylülere Atatürk'ü yeniden hatırlatmak için yola çıkıyoruz."Toplantıya katılan BTP İstanbul İnsan Kaynakları Başkanı Doç. Dr. Ali Bestami Kepekçi ise, "Güçlü ve liyakat sahibi adaylarımızla İstanbulluların karşısına çıkmak için durdurak demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. BTP kadroları ile İstanbul bir başka güzel olacak" ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)marmara11.com
Tüm hakları Marmara11 Haberler adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr