HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Belediye halkın ekmeğiyle oynamış

BTP İnegöl Belediye Başkan Adayı Rıza Çetinkaya, İnegöl'de halkın ekmek ihtiyacının temini için bir ekmek fabrikası açıldığını, onun da belediye tarafından satıldığını belirterek, "Sen halkın ekmeğiyle oynamışsın. Bunun başka bir izahı var mı?" dedi
12.02.2024 21:11
Belediye halkın ekmeğiyle oynamış
Belediye halkın ekmeğiyle oynamış
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İnegöl Belediye Başkan Adayı Rıza Çetinkaya, yaptığı açıklamada İnegöl'ün sorunlarından bahsederek, "Belediye sosyal olmayan her görevin içinde var, sosyal görev olarak yapacağı hiçbir görevde yok" ifadelerini kullandı.

BTP İnegöl adayı Çetinkaya şunları söyledi:

"Alt yapı sorunu, üst yapı sorunu, ekonomi sorunu bir sürü şey var.

Bakıyoruz, 'sosyal belediyecilik' diyoruz, belediye sosyal olmayan her görevin içinde var, sosyal görev olarak yapacağı hiçbir görevde yok.

Ekmek fabrikası açmışız İnegöl'de, bunu maalesef belediye satmış. Arkadaşım, sen halkın ekmeğiyle oynamışsın yani. Bunun başka bir izahı var mı?

Halka ekmek ürecetek bir fabrikayı sen satıyorsun.

Bakıyoruz, yol, su, elektrik, bunlarla uğraşan bütün şirketler özel.

O zaman belediyeye ne ihtiyaç var?"
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)marmara11.com
Tüm hakları Marmara11 Haberler adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr